• Location

    Haggerston
  • Type

    Residential Development
  • Year

    2016
  • Size

    4500m2

Haggerston Airspace

Within a former warehouse adjacent to Kingsland Viaduct 6 apartments were created from the existing building shell and 5 apartments created within a light-weight extension which floats above the existing historic structure.

The industrial feel of the building coupled with the ceiling volumes and generously proportioned geometric window spaces strongly suggested loft-style living spaces.

Metal louvre panels articulate and control natural lighting to the building’s external envelope and irregular shaped roof lights disperse overhead natural light.

gleb-998px-exterior-1a
gleb-998px-elevation
gleb-492px-interior
gleb-492px-stairjpg
gleb-998px-exterior
gleb-998px-elevation
gleb-492px-kitchen